Hvem er grafikeren

Lige kort fortalt

Jeg har prøvet lidt forskellige ting inden jeg endte på mit rette spor. Jeg har altid haft en interesse for at lave hjemmesider, men det var altid i fritiden og kun for sjov, mens jeg havde andet arbejde.

Men da jeg så fik muligheden for at tage en uddannelse indenfor området slog jeg til med det samme, og fandt hurtigt ud af at programmering ikke var det eneste jeg vile, jeg ville gere arbejde mere med det grafiske. Så design af hjemmesider, logoer, reklamer, flyers osv.

Hvad har jeg lavet

Jeg har i mange år arbejdet med design af hjemmesider samt mindre programmering, og udover dette så har mit fokus ligget på digitale løsninger som bannere, og grafik til de sociale medier.

Inden for det trykte har mange af mine arbejdsopgaver været flyers og annoncer, men også kataloger, bannere, salgsmateriale og visitkort.

Jeg har også erfaring indenfor design af tøj og diverse merchandise, til f.eks. sportshold, klubber eller ved profilering af firmaet.

Hvilke programmer?

Adobe

Adobe pakken er jo nok den mest brugte med programmer til alt, jeg har photoshop, illustrator, indesig, lightroom og premiere pro som favoritter.

Wordpress

Når det kommer til at bygge hjemmesider op, så har jeg prøvet på mange forskellige måder, lige fra at kode det hele selv til store cms systemer, men må sige wordpress er den klarer vinder.

Hurtig info

Hurtig info

Jeg er en grafisk designer, som altid er klar på at hjælpe andre hvis de skulle have brug for det, derfor er du også altid velkommen til at kontakte mig hvis du har det mindste spørgsmål.